top of page
header website.png
  • Instagram
  • Facebook

Vier DE OPENING van het culturele seizoen! 

Kom
je ook?

Traditiegetrouw wordt in het laatste weekend van augustus de nationale opening van het culturele seizoen gevierd. Ook dit jaar! Niet met een Uitmarkt op het Museumplein maar vanuit Koninklijk Theater Carré, met een voorproefje van hét cultuuraanbod van Nederland. Maak kennis met een sneak preview van DE OPENING (initiatief Stichting De Uitmarkt)!

Programma
26 en 27 augustus 2023

Boek snel je tickets voor een van de volgende activiteiten:  

Oog2.png

DE OPENING:
TV OPNAMES

Aanwezig zijn bij de live

tv-opnames vanuit Carré op

zaterdag- en zondagavond?

Boek snel je tickets!

oog1.png

DE OPENING:
SNEAK PEEK TOUR

Reserveer een tijdslot en maak kennis met verschillende amuses van het nieuwe culturele seizoen.

Oog 3.png

DE OPENING:
TV REPETITIES

De tv-repetities op zaterdag en zondag zijn natuurlijk ook live bij te wonen. Check meer informatie voor de mogelijkheden.

background def_edited_edited_edited.png
Sneak Preview

DE OPENING: Sneak Peek Tour

Laat je verrassen door het diverse aanbod en geniet van uiteenlopende optredens van o.a. Remy van Kesteren, Black Harmony, Kiki Schippers, Wilde Woorden, Illusionary Rockaz Crew, Fuse en Klapstoelkabaret. Welke artiesten je in welke volgorde te zien krijgt blijft natuurlijk geheim... Reserveer nu snel je tijdslot!

TV Opnames

Het culturele seizoen:
DE OPENING (NTR)

Op zaterdag wordt DE OPENING van het nieuwe culturele seizoen traditioneel gevierd met een wervelende show vol optredens in alle genres: van klassiek tot pop en van cabaret tot dans. Vanuit Koninklijk Theater Carré ontvangen Eric Corton en New Cool Collective o.a. Groot Omroepkoor, Jett Rebel, Spinvis, Claudia de Breij en Naaz.

Musical Awards The Kick-Off
DE OPENING (AVROTROS)

De musicalproducties die aankomend seizoen in de theaters te zien zullen zijn zorgen voor een feestelijke aaneenschakeling van uiteenlopende optredens, met o.a. Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, Grease, Disney’s AIDA, De Hospita en nog veel meer.

Repetitites

Repetities bijwonen? 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de tv-repetities van zaterdag en zondag live bij te wonen. Hiervoor kun je je melden bij de ingang van Koninklijk Theater Carré. 

Toegang is gratis, hier geldt vol = vol. 

 

De repetities vinden plaats van 13.00 tot 17.00 uur, tussen dan kan er vrij in- en uitgelopen worden. Voor toegang bij de avondopnames dienen wel kaarten te worden gereserveerd (zie hierboven).  

label_iamsterdam_red_2x.png

Het Paradisodebat 2023 

Onder leiding van moderator Jörgen Tjon A Fong gaan politici – landelijk, regionaal en lokaal – tijdens Het Paradisodebat 2023 in gesprek met mensen binnen en buiten het culturele veld over de toekomst van het cultuurbeleid en de actuele politieke situatie. Meer weten? Check hier voor meer informatie. 

Zondag 27 augustus | Paradiso Grote Zaal | Zaal open: 12.30 u. | Hoofdprogramma 13.00 u.

Repetitites

Locatie

Email 

Op de hoogte blijven? 

Koninklijk Theater Carré 

Amstel 115/125

Amsterdam

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page